De Haarwerkspecialist

Haarwerkspecialist Janny van den Ende werd in 2009 zelf geconfronteerd met kanker met als gevolg haarverlies door chemotherapie. “Door deze persoonlijke ervaring ben ik mijzelf als kapper gaan specialiseren op het gebied van haarwerken. Ik heb zelf lange tijd een haarwerk gedragen en kan daardoor het proces van uitvallen, kaalheid, vernieuwde haargroei en de gevoelens die daar bij horen goed uitleggen.”

Wij hebben het ANKO keurmerk. Vanaf 2018 zijn wij gecertificeerd in het knopen van haar en het vakkundig vergroten of verkleinen van een haarwerk. Tevens heeft Janny van den Ende een studie dermatologie voor de kapper gevolgd, zodat huid- en haarziekten al in het beginstadium herkend kunnen worden.

Wij bieden haarwerken voor chemotherapie, maar ook voor beginnende kaalheid of haaruitval door een andere oorzaak. Bij het uitzoeken van haarwerken is het erg belangrijk om te bepalen waar u zich prettig bij voelt. Een haarwerk wordt meestal voor langere tijd gedragen en moet aanvoelen als uw eigen kapsel. Immers, als u er - ondanks alles - goed uit ziet, voelt u zich beter en zelfverzekerder.